Orange Sunday 

Iedere zondag geopend vanaf 10.00 uur

Zin in een lekker drankje, kop koffie of thee met een heerlijk vers gebakje? Soepje of toch een andere lekkernij....je bent van harte welkom in onze Orangerie. Na een heerlijke wandeling over de Vlagheide of gewoon effe lekker bijkletsen? 

De deur staat op zondag open.... je kunt genieten van een heerlijk momentje.

1 x per maand hebben we een Orange Special.........Gezelligheid met een bijzonder tintje.  


18 december 2022  High Tea

Op deze zondag kun je kiezen voor onze High Tea. Schrijf je in voor deze heerlijke verwennerij met verse hartige en zoete hapjes. Er zijn op deze dag nog een aantal plekjes vrij.  

 


11 december 2022  Verkoop goede doel

Een taart voor Eerde op de kaart!

Op zondag 11 december 2022 zal er een een verkoop zijn van onder andere vogeltaartjes, ansichtkaarten en andere producten voor het goede doel.  Dit zal gehouden worden in de Orangerie Vlagheide.

Van 10.00 tot 15.00 uur is er de mogelijkheid een leuk presentje te kopen waarbij de volledige opbrengst gebruikt zal worden om de website “Eerde op de kaart” in de lucht te kunnen houden. 

www.eerdeopdekaart.nl ; de site over Eerde voor Eerde waarbij je alle informatie kunt vinden over ons dorp.


NIEUW!

11 December 2022  High Grill 

Zie alle data High Grill

High Grill is een vijf-gangen diner vanaf de vuurschaal Co-fire. Een beleving van 16.00 tot 20.00 uur waarbij de lekkerste gerechtjes gepresenteerd worden door de Chefkok. Schrijf je nu in voor deze HighGrill en beleef de wereld van Outdoor Cooking.