Inspiratie & Review

Op deze lokatie is er ruimte voor ideeën, inspiratie en socializing. Verbinden van mensen op welke manier dan ook. De setting en aankleding van de ruimte is aan uzelf en u kunt juist die sfeer creëren waarbij er mooie dingen ontstaan. Met uw werknemers een keer letterlijk "op de hei" kan leiden tot nieuwe inzichten en betere samenwerking. Teambuilding, een reunie, een workshop, een lezing, een sportactiviteit, een symposium..... mogelijkheden te over.   

REVIEWS

Reactie plaatsen

Reacties

Mariska
2 maanden geleden

Een heerlijk feestje voor mijn 50e verjaardag gehad op deze mooie plek! Het contact vooraf, het meedenken met mijn wensen en de middag van het feest waren in één woord geweldig. Iedereen heeft genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en het fijne contact met Elles en de andere gastvrouwen van deze middag.
Een echte aanrader! Jorg en Elles bedankt!

Jaap Brouwer
2 maanden geleden

Wij hebben afgelopen 5 april een hele leuke en gezellige leerzame workshop gehad en kunnen deze zeer aanbevelen als je wil leren wat er met een Co-Fire mogelijk is.

Marja
8 maanden geleden

We hebben afgelopen weekend een babyshower gehouden in de vorm van een high tea bij De Orangerie.
Prachtige locatie, gastvrij en vriendelijke gastvrouwen, vers gemaakte lekkernijen.
Geweldig, een aanrader!!

Margot Timmermans
een jaar geleden

We hebben genoten van een heerlijke high tea. Hele lekkere verse gerechtjes, alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie locatie waar we gastvrij zijn ontvangen. Het was echt de moeite waard. Een aanrader. We komen zeker terug. Elles en Susan, bedankt.

Helma en Dianne
een jaar geleden

Wat een heerlijke high-tea hebben we gehad, echt genieten. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Susan en Elles, hartelijk dank hiervoor.

Ankie
2 jaar geleden

Het is een onvergetelijke verjaardag geworden op een toplocatie met een heerlijke, tot in de puntjes verzorgde high tea voor 25 dames. En daarna lekker geborreld in de mooie, sfeervolle tuin.
Allemaal dankzij Ellen en Susan, dank je wel!

Nori
2 jaar geleden

Heerlijke high-tea gehad. Mooie ambiance, heel gastvrij ontvangen. Alle gerechtjes zijn ambachtelijk gemaakt. Erg genoten, dank je wel Elles en Susan.

Kim & Judi
2 jaar geleden

We hebben een babyshower in de (tuin van de) Orangerie georganiseerd en dit was geweldig, beter hadden we ons niet kunnen wensen!

We hebben samen met Elles een globaal plan gemaakt en ervoor gekozen de locatie af te huren. Met goede afspraken heeft zij ons volledig vrij gelaten in het gebruik van de locatie en onze creativiteit.
Los van de aanstaande moeder heeft een groep van 22 vrouwen een ontzettend fijne middag gehad in de mooie tuin. Mega aan te raden!!

Dankjewel Elles voor het vertrouwen en de prettige communicatie.

Tot binnenkort bij één van je highteas.

Mirelle Van Kemenade
2 jaar geleden

Wat een geweldige locatie voor een heerlijke high tea, zoals het hoort te zijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd. We zijn hartelijk ontvangen en je merkt aan alles dat de twee eigenaressen het je helemaal naar de zin willen maken. Wij komen zeker terug.