Inspiratie & Review

Op deze lokatie is er ruimte voor ideeën, inspiratie en socializing. Verbinden van mensen op welke manier dan ook. De setting en aankleding van de ruimte is aan uzelf en u kunt juist die sfeer creëren waarbij er mooie dingen ontstaan. Met uw werknemers een keer letterlijk "op de hei" kan leiden tot nieuwe inzichten en betere samenwerking. Teambuilding, een reunie, een workshop, een lezing, een sportactiviteit, een symposium..... mogelijkheden te over.   

REVIEWS

Reactie plaatsen

Reacties

Margot Timmermans
7 maanden geleden

We hebben genoten van een heerlijke high tea. Hele lekkere verse gerechtjes, alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie locatie waar we gastvrij zijn ontvangen. Het was echt de moeite waard. Een aanrader. We komen zeker terug. Elles en Susan, bedankt.

Helma en Dianne
8 maanden geleden

Wat een heerlijke high-tea hebben we gehad, echt genieten. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Susan en Elles, hartelijk dank hiervoor.

Ankie
een jaar geleden

Het is een onvergetelijke verjaardag geworden op een toplocatie met een heerlijke, tot in de puntjes verzorgde high tea voor 25 dames. En daarna lekker geborreld in de mooie, sfeervolle tuin.
Allemaal dankzij Ellen en Susan, dank je wel!

Nori
een jaar geleden

Heerlijke high-tea gehad. Mooie ambiance, heel gastvrij ontvangen. Alle gerechtjes zijn ambachtelijk gemaakt. Erg genoten, dank je wel Elles en Susan.

Kim & Judi
een jaar geleden

We hebben een babyshower in de (tuin van de) Orangerie georganiseerd en dit was geweldig, beter hadden we ons niet kunnen wensen!

We hebben samen met Elles een globaal plan gemaakt en ervoor gekozen de locatie af te huren. Met goede afspraken heeft zij ons volledig vrij gelaten in het gebruik van de locatie en onze creativiteit.
Los van de aanstaande moeder heeft een groep van 22 vrouwen een ontzettend fijne middag gehad in de mooie tuin. Mega aan te raden!!

Dankjewel Elles voor het vertrouwen en de prettige communicatie.

Tot binnenkort bij één van je highteas.

Mirelle Van Kemenade
een jaar geleden

Wat een geweldige locatie voor een heerlijke high tea, zoals het hoort te zijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd. We zijn hartelijk ontvangen en je merkt aan alles dat de twee eigenaressen het je helemaal naar de zin willen maken. Wij komen zeker terug.

Nicole
een jaar geleden

Heerlijk genieten van een smakelijke hightea. Echte aanrader op deze prachtige en gezellige locatie. Je wordt hier in de watten gelegd.

Farina Oprins
een jaar geleden

Wij hebben 8 mei genoten van een heerlijke high tea. Susan en Elles hadden alles heel goed georganiseerd. Het was allemaal erg lekker, van de zoete puntpaprikasoep tot de scone en de chocolademousse. Zeker een aanrader om te doen! Bedankt voor de gezellige middag.

Leidy
een jaar geleden

Wat hebben we genoten van een heerlijke high tea vanmiddag! Gastvrij ontvangst in een gezellige setting en alles vers gemaakt , echt aan te bevelen .

Anne-Marie
een jaar geleden

Bedankt voor de leuke babyshower deze middag. We hebben lekker gezeten, heerlijk gegeten en gekletst. Een zeer geslaagde high tea, voor herhaling vatbaar.