ORANGERIE VLAGHEIDE

Wij bieden u een prachtige sfeervolle ruimte met groot terras, omringd door een groene omgeving, gelegen in het hart van Meierijstad. De Orangerie is voor verschillende doeleinden geschikt. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een vergadering, workshop, meeting, feestje of ander event op basis van selfsupporting. U bepaalt, voor een groot gedeelte, zelf wat u uw gasten voorschotelt.  U heeft beschikking over de keuken met groot horeca faciliteiten zoals een oven combi steamer, grill, twee inductie kookplaten, koellades, koelcel en spoelkeuken. Daarentegen worden koffie, thee en drankjes door ons gefaciliteerd. Er is audio-visuele apparatuur aanwezig dat op elke laptop, draadloos, kan worden aangesloten.  

gratis parkeergelegenheid.  Maximale bezetting van groepen tot ca. 60 personen. Wij maken graag een offerte op maat

voor u.   Wij hopen u graag te mogen ontvangen in onze Orangerie!

 

Prijzen zijn inclusief BTW


HELE DAG  € 400,00

 

Huur ruimte Orangerie - 1 dag *

beschikbaar vanaf 08.00 uur tot 23.00 uur > 4 uur

Wifi gratis beschikbaar 

(fris)drank op basis van nacalculatie

DAGDEEL  € 300,00

 

Huur ruimte Orangerie - 1 dagdeel *

beschikbaar  max. 4 uur 

Wifi gratis beschikbaar

(fris)drank op basis van nacalculatie


*Wij brengen een bedrag van € 60,00 in rekening voor schoonmaakkosten.

Catering

De Orangerie Vlagheide werkt samen met Bistro Het Goeie Leven

Naast de mogelijk om zelf uw catering te regelen kunnen wij dit ook voor u verzorgen. U kunt dit aangeven bij het reserveringsformulier.   

Activiteiten/groepsuitjes

De Orangerie Vlagheide werkt samen met Uitjesrooi.nl

 Voor de allerleukste groepsuitjes bij De Orangerie Vlagheide kun je bij onze partner Uitjesrooi.nl terecht. Uitjesrooi.nl biedt een breed assortiment aan vele uitjes, zoals BumpingBall, E-chopper rijden, Lasergamen en nog veel meer! Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijke BBQ in combinatie met jouw groepsactiviteit. De Orangerie zorgt voor de unieke locatie, Uitjesrooi.nl voor de allerleukste groepsuitjes en onze horecapartners voor een smakelijke invulling. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!