REVIEWS HIGH TEA ORANGERIE

A Table for Tea!


Laat een berichtje achter.....

Wij vinden het erg belangrijk hoe je de High tea bij ons hebt ervaren.

Heb je een High tea Orangerie ervaring en wil je die met ons delen?

Dankjewel voor je bijdrage! 

Reactie plaatsen

Reacties

Priscilla McAleece
10 dagen geleden

Such a nice experience! I so enjoyed my high tea in beautiful surroundings, the tableware is so pretty with delicious fresh home baked food, a lovely selection of special teas all served by Elles and Susan. I highly recommend this very special treat, thank you Elles and Susan xxx

Leidy
12 dagen geleden

Wat hebben we genoten van een heerlijke vers gemaakte high tea!Gastvrij ontvangen door Elles en Susan. Dit na een heerlijke wandeling door dit mooie gebied. Zeker aan te bevelen.

Nicole
12 dagen geleden

Genieten kun je hier van een smakelijke High Tea. Niet alleen wordt je helemaal in de watten gelegd (gastvrijheid van Elles & Susan) met alle heerlijkheden, de locatie is ook nog eens helemaal top gelegen in het groen en is het een aanrader om vooraf of na afloop nog een goede wandeling te maken.
Dank jullie x
Nicole

Mirjam
12 dagen geleden

Wat hebben we genoten van de high tea vandaag. De ambiance, de heerlijke gerechten, de gastvrijheid, erg fijn allemaal. Chapeau dames, jullie hebben het heel goed voor elkaar! Tot snel ;-)

Christel
12 dagen geleden

Afgelopen weekend hebben we met onze moeders genoten van de Moederdag High Tea van Elles en Susan. Heerlijk gerechtjes, die een streling voor het oog én de maag zijn. De gastvrouwen vertelden gepassioneerd over de gerechten die allemaal door hunzelf bereid zijn. We komen graag nog eens terug!

Romy van Berkel
12 dagen geleden

Lieve Elles en Susan,
Bedankt voor jullie gastvrijheid! Het voelde als thuiskomen bij jullie. Ik heb samen met mama genoten van jullie heerlijke high tea. Tot in de puntjes verzorgd. Je proeft dat de gerechtjes met liefde zijn gemaakt! Jullie stralen samen uit dat jullie ervan genieten en dat voel je al bij binnenkomst, heel mooi!
Liefs Romy

Anita
12 dagen geleden

Vanmiddag ven een heerlijke hightea genoten. Gastvrij ontvangen door twee enthousiaste dames die hun hart er overduidelijk in hebben verloren.
ALLES was superlekker.
Bedankt Elles en Susan, het is voor herhaling vatbaar.

Geertje
12 dagen geleden

Wauw!! High Tea gehad met de nichtjes: heeeerlijk, fijne sfeer, super gastvrij, lekkere hapjes en leuke verschillende theesmaakjes!

Jacqueline
12 dagen geleden

Wat een warme ontvangst in een prachtige locatie in een mooie omgeving.
Eerst een mooie wandeling gemaakt om vervolgens te genieten van allerlei heerlijke hapjes!! Heb genoten, een echte aanrader!!

Jacqueline v d Zanden
12 dagen geleden

Bedankt Elles en Susan,
Wat een heerlijke omgeving, eerst een flinke wandeling gemaakt en daarna aangeschoven aan een mooi Engelse style gedekte tafel. Alles was lekker, gevarieerd en vers gemaakt door de twee dames. We komen graag een keer terug ..

Wendy
12 dagen geleden

Lieve Elles & Susan,
Wat een super leuke, gezellig en lekkere High Tea hebben we bij jullie gehad. Alles was heerlijk! Het soepje, de sandwiches, de broodjes, de zoetigheden en de vele verschillende soorten theetjes, geweldig!
Een echte aanrader en we komen zeer zeker weer terug!

Peggy
12 dagen geleden

Mijn complimenten voor deze heerlijke high tea, het is pure verwennerij en helemaal in de engelse stijl met het mooie servies. Genieten met een grote G, een echte aanrader

Annette van den Berk
12 dagen geleden

Wij hebben super genoten van de heerlijke high tea! We zaten heerlijk aan de prachtig gedekte tafel en echt alles was heerlijk, het soepje, de broodjes en al de zoetigheid. Nog nooit zo'n lekkere scones gegeten. Alles met aandacht bereid en gepresenteerd. Een aanrader!


High Tea 22 mei 2022

High Tea 11 mei 2022

Kijk eens wat een gaaf cadeau wij hebben ontvangen van een High Tea gast!

3 prachtig beschilderde Oesterschelpen met persoonlijke teksten. Dankjewel Artfully Jacqueline Zanden voor dit geweldig mooie cadeau.

Ook zin in een High Tea? Boek dan nu via www.orangerievlagheide.nl 

High Tea 7 mei 2022

High Tea 1 mei 2022

High Tea 16 april 2022


High Tea 3 april 2022


Babyshower 13 maart 2022