HIGH GRILL ORANGERIE

Iedere maand tijdens het High Grill Season is er een High Grill Orangerie.

Inschrijving voor deze High Grill mogelijk tot 30 personen.  

HIGH GRILL SEASON VAN MAART T/M OKTOBER

Iedere Maand van maart t/m november High Grills

De mooiste manier van Outdoor Cooking is samen met een Chefkok koken op de Co-fire voor de pure smaakbeleving op het gebied van koken op de vuurschaal. Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden.  Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard. 

Verwennerij van de bovenste plank! 

High Grill is een diner vanaf de vuurschaal Co-fire. Een beleving van 16.00 tot 20.00 uur (op vrijdag is dit vanaf 18.30 uur tot 22.30) waarbij de lekkerste hapjes gepresenteerd worden door de Chefkok. Waarbij je ca 4 uur mag ervaren en mag deelnemen aan het koken op de GrillRing. Buiten op het terras werkt de kok aan een heerlijk diner waarbij er binnen in de Orangerie aan een gedekte tafel gegeten kan worden. 


High Grill Experience  

€ 59,50 p.p.

Diverse luxe gerechtjes vanaf de plancha Co-fire door Chefkok Bart v.d. Vleuten. 

Menu

Welkomstdrankje bij aanvang

Elke maand bij de High Grill een nieuw zeven gangenmenu.

Verrassende smaakcombinaties in verschillende thema's waarbij alle ingrediënten vers, met zorg gekozen worden en de gasten kunnen genieten van Outdoor Cooking. 

 Drankjes zijn exclusief


INSCHRIJVEN HIGH GRILL

De High Grill gaat door bij 20 of meer aanmeldingen. U krijgt van ons een bevestiging van de reservering. 


REVIEWS HIGH GRILL

Reactie plaatsen

Reacties

Harry en Anita
een jaar geleden

Wat een heerlijke beleving.
Het was echt TOP. Zeker voor herhaling vatbaar. EN…. Gezellig gezelschap!!!!

Jacqueline Engeln
een jaar geleden

Het was genieten van de heerlijke gerechten gemaakt door Bart op de co-fire. Hele vriendelijke dames in de bediening en een mooie lokatie. Kortom; wij komen terug!

Rianne en Jos
een jaar geleden

Zondag lekker
gegeten bij de high grill.
Diverse gerechten lekker bereid. Mooi om te zien hoe de chef kok alles klaar maakt. Het eten was voldoende

Marc & Susan
een jaar geleden

Wat hebben we genoten! Heerlijke gerechten vers bereid door Chef-kok Bart op de High-Grill. Zo veel verschillende gerechten, allemaal even lekker! Van begin tot het einde top geregeld! Complimenten!!!

Anita Visser
een jaar geleden

Afgelopen zondag hebben we een High Grill gehad. Ondanks dat we iets later waren werden we hartelijk ontvangen. Het eten was super. We hebben echt genoten van het eten. Het is een echte aanrader.

Jolanda
een jaar geleden

Het was heerlijk.

Henry Smit
een jaar geleden

Bij de Orangerie een High grill beleefd, en dat was het “een hele mooie heerlijke beleving”. Bij binnenkomst kregen wij een warm welkom van het zeer bekwame personeel. Wij werden vanaf dat moment in de watten gelegd met heerlijke hapjes live gemaakt op echt vuur door een zeer goede chef-kok.
Echt genoten!

Koen en Kirsten
een jaar geleden

Wat hebben we gisteren weer genoten in jullie prachtige en gastvrije Orangerie met onze lieve vrienden. Het eten was meer dan fantastisch, alle lof voor Bart, wat een vakman! Een echte aanrader, een high grill! En uiteraard ook onze complimenten voor jullie personeel, toppers!
Tot snel!
Hartelijke groeten van Koen en Kirsten