Bijzondere Trouwlocatie

Op weg naar de mooiste dag van je leven valt er enorm veel te regelen. En de weddingplanning begint toch wel met de vraag: Waar? Voor alle aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar dé droomlocatie voor de huwelijksceremonie;  De Orangerie Vlagheide zou wel eens jullie droomlocatie kunnen zijn!

HET JA-WOORD

Een bezegeling van de liefde, een bijzondere ceremonie door de ambtenaar van de burgerlijke stand.
De Orangerie Vlagheide ligt in hartje Meierijstad en leent zich bijzonder goed voor dit bijzondere moment. Als je op zoek bent naar een intieme, sfeervolle en knusse maar toch eigentijdse locatie dan nodigen we jullie graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze Orangerie. 
Jullie zijn vrij om de locatie naar eigen wens aan te kleden en te gebruiken. 
Bij mooi weer ook mogelijk op het terras of in de buitentuin. Je ervaart het hele jaar het buitengevoel in de Orangerie. Door de grote raampartijen is het alsof je buiten bent. 

BORREL & BRUIDSTAART

Wat hebben wij te bieden? Een heerlijke plek gelegen midden in het groen waarbij men gebruik kan maken van de Orangerie zelf of het terras.  Na het Ja-woord kan er geproost worden op het geluk voor het bruidspaar.  Geheel naar eigen wens kan dit met een prosecco of een ander feestelijk drankje. Diverse drankjes worden geschonken op verzoek, uiteraard ook koffie en thee.

Tijdens deze borrel is het een mooi moment om de bruidstaart aan te snijden. Een bruidstaart is natuurlijk niet zomaar een taart, hiervoor is smaak en stijl geheel naar eigen wens te bepalen.


CATERING

Naast de mogelijk om zelf uw catering te regelen kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

U kunt dit aangeven bij het reserveringsformulier.   

 

Prijzen Bijzondere Trouwlokatie

Huurtarief € 350,00